مجازات های تبعی

مجازات های تبعی

مجازات تبعی ٬انواع مجازات تبعی ٬ مجازات تکمیلی

هدف از تعیین مجازات این است که افراد جامعه بدانند که اگر اعمال آنها جان و مال دیگران را به مخاطره اندازد ، اقدامات آنها بی جواب نخواهند ماند .افراد جامعه آزادی های خود را فقط در حدودی از دست می دهند كه از قبل از سوی قانونگذار پیش بینی شده باشد و فقط مجازاتی را متحمل می شوند كه قانونگذار از پیش نوع و میزان آن را تعیین كرده است. در این میان و بر این اساس، مجازات های خارج از قانون جرم محسوب می شود. قانونگذار مجازات های مختلفی را تصویب کرده است که یک دسته از آنها مجازات های تبعی است.

همراه با فایل صوتی 03 مهر 1398 , تیم احقاق

مقصود از مجازاتهای تبعی چیست-بخش ششم-نکات مواد 25و26 قانون مجازات اسلامی

در پست قبل به بررسی تفاوتهای میان شرایط مجازاتهای تبعی طبق مواد 25 و 26 قانون مجازات مصوب 1392 با ماده 62مکرر اصلاحی پرداختیم و دانستیم که در قانون جدید به صورت شفاف تر و کامل تر به یک سری موضوعات پرداخته شده و میزان مجازات برخی از جرم ها کمتر و برخی بیشتر شده است

همراه با فایل صوتی 25 خرداد 1398 , مهدیس گودرزی

مقصود از مجازاتهای تبعی چیست-بخش پنجم

محرومیت از حقوق اجتماعی طبق ماده 26 قانون مجازات اسلامی مواردی همچون داوطلب شدن در انتخابات ریاست جمهوری، مجلس خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهر و روستا و .... میباشند که قانونگذار طی دوازده بند بطور کامل آنها را بیان نموده است .

همراه با فایل صوتی 25 خرداد 1398 , مهدیس گودرزی

مقصود از مجازاتهای تبعی چیست-بخش چهارم-طول مجازاتهای تبعی

در ماده 25 قانون مجازات اسلامی مصوب سال1392بیان شده که :محکومیت قطعی کیفری در جرائم عمدی، پس از اجرای حکم یا شمول مرور زمان، در مدت زمان مقرر در این ماده محکوم را از حقوق اجتماعی به عنوان مجازات تبعی محروم می‌کند و طی سه بند در این ماده موارد مجازات تبعی را بیان نموده است که دارای نکاتی است که آنها را بیان خواهیم نمود .

همراه با فایل صوتی 25 خرداد 1398 , مهدیس گودرزی

مقصود از مجازاتهای تبعی چیست-بخش سوم-توقف اجرای حکم

در مطالبی که تا کنون در پستهای قبلی در خصوص مجازات تبعی مطرح شد دانستیم که مفهوم مجازات تبعی چیست و در مواد 62 مکرر قانون اصلاحی و همچنین مواد 25 و 26 قانون مجازات اسلامی سال 1392 به توضیح مجازات تبعی پرداخته شده در این پست به بیان ادامه مادده 62 مکرر و ماده 25 قانون مجازات اسلامی خواهیم پرداخت .

همراه با فایل صوتی 25 خرداد 1398 , مهدیس گودرزی

مقصود از مجازاتهای تبعی چیست-بخش دوم-محور اصلی مجازات های تبعی

اکثر مجازات‌های تبعی، حقوق اجتماعی مجرمان را نشانه می روند و به طور کلی مجازات تبعی يعني اينكه شخص به يك مجازات‌هايي كه محكوم شد، از يكسري حقوق اجتماعي هم به صورت اتوماتيك‌وار محروم مي‌شود. البته بسته به اينكه آن محكوميت به چه شكل و تا چند سال باشد.

همراه با فایل صوتی 25 خرداد 1398 , مهدیس گودرزی

مقصود از مجازاتهای تبعی چیست-بخش اول-تعاریف

قانونگذار بر اساس نیاز جامعه برای هر عمل خلاف اخلاق و نظم عمومی که توسط هر فرد در جامعه رخ دهد ،مجازات تعیین متناسب با عمل ارتکابی تعیین نموده است.مجازاتها در قوانین ایران به سه دسته ی کلی تقسیم می شوند :1.مجازات اصلی 2. مجازات تکمیلی 3. مجازات تبعی

همراه با فایل صوتی 25 خرداد 1398 , مهدیس گودرزی