ارسال اینترنتی لیست بیمه تامین اجتماعی(راهنمای جامع تصویری)

بهتر است بدانید پس از ثبت شرکت یا راه اندازی واحد صنفی جدید، کارفرما باید حداکثر در مهلت قانونی 15 روزه با مدارک لازم به یکی از شعب تامین اجتماعی مراجعه کرده و درخواست ثبت نام کد کارگاهی را ارائه نماید.توجه کنید که شما باید با توجه به محل فعالیت خود به یکی از شعب تامین اجتماعی مراجعه کنید.

فهرست

ارسال اینترنتی لیست بیمه تامین اجتماعی(راهنمای جامع تصویری)

یکی از اقدامات قانونی پس از راه اندازی کسب و کار٬ بیمه کردن کارکنان است. مطابق با قوانین تامین اجتماعی، تمامی کارفرماهای مشمول این قانون٬ لازم است حداکثر ظرف 15 روز پس از شروع کسب و کار نسبت به انجام این کار اقدامات لازم را انجام دهند. یکی از مهمترین مزایای بیمه کردن کارکنان استفاده از خدمات بیمه تامین اجتماعی در صورت بروز حوادث احتمالی ناشی از کار است.اما باید بدانید که حمایت هایی که از سوی بیمه تامین اجتماعی در خصوص بیمه شدگان در قالب تعهدات بلندمدت صورت می گیرد عبارتند از:  ۱ـ مستمری بازنشستگی  ۲ـ مستمری از کارافتادگی کلی  ۳ـ مستمری از کارافتادگی جزیی  ۴ـ مستمری بازماندگان مزایای نقدی ، غیر نقدی و عیدی مستمری بگیران (کمک عائله مندی ، کمک هزینه اولاد ، عیدی)

در واقع شعب این سازمان، در هر شهر در مناطق مختلف قرار دارند. اگر به دنبال شعبه ی تامین اجتماعی نزدیک به خود هستید به سایت www.tamin.ir مراجعه، از منوی بالا استان خود، در بخش کناری شعبه و سپس اطلاعات نزدیک ترین شعبه به خود را انتخاب نمایید.

برای آموزش پرداخت اینترنتی بیمه تامین اجتماعی خویش فرما کلیک کنید.

مدارک مورد نیاز برای ارسال اینترنتی لیست بیمه - کارگاه های دارای شخصیت حقیقی

  • جواز کسب صنفی معتبر
  • پروانه تاسیس یا بهره برداری
  • اسناد مالکیت یا اسناد اجاره یا صلح نامه کارگاه
  • احکام مراجع قضایی مبنی بر مالکیت یا اجاره کارگاه
  • تاییدیه ی اتحادیه یا مجمع امور صنفی مربوطه مبنی بر کارفرمایی کارگاه
  • تکمیل برگه های مربوطه مبنی بر درخواست اولیه و نمونه ی امضا و مهر کارگاه و ارائه ایمیل معتبر
  • تصویر شناسنامه و کارت ملی کارفرما
  • ارائه ی گواهی کد پستی یا مدارکی نظیر قبض برق که تایید کننده ی آدرس محل فعالیت باشد

مدارک مورد نیاز برای ارسال لیست بیمه کارکنان- کارگاه های دارای شخصیت حقوقی

  • آگهی تاسیس در روزنامه رسمی و اساسنامه شرکت
  • تصویر سند مالکیت یا اجاره نامه محل فعالیت شرکت
  • پروانه تاسیس یا بهره برداری
  • سایر مدارک مرتبط با شروع فعالیت و تاسیس شرکت
  • شناسه ی ملی و شماره ثبت شرکت و تصویر شناسنامه و کارت ملی اعضای هیئت مدیره شرکت
  • تکمیل برگه های مربوطه مبنی بر درخواست اولیه و نمونه امضا و مهر کارگاه و ارائه ایمیل معتبر
  • ارائه ی گواهی کد پستی یا مدارکی نظیر قبض برق که تایید کننده آدرس محل فعالیت باشد
  • نامه رسمی درخواست صدور کد کارگاه در سربرگ شرکت، به همراه مهر و امضای معتبر

ظرف مدت حداکثر دو هفته، از واحد بازرسی شعبه ی تامین اجتماعی بازرسی به آدرس اعلام شده کارگاه مراجعه می کند بدین جهت که اظهارات کارفرما درباره وضعیت فعالیت، تعداد کارکنان و شغل هر کدام بررسی شود. توجه داشته باشید که این مرحله بسیار مهم است و اولین لیست ارسالی بیمه باید کامل مطابق با لیست گزارش بازرس باشد.

حالا پس از بازرسی تا حداکثر 72 ساعت زمان لازم است تا گزارش بازرسی تایید نهایی شود و در سامانه ی مستقر در شعبه ی بیمه ثبت شود. در صورت تایید نهایی بازرسی ٬ کد کارگاه از سوی شعبه صادر می شود و لازم است در مراجعه ی حضوری به شعبه ی بیمه، ضمن دریافت کد کارگاه، سایر برگه های لازم را به منظور درخواست ابلاغ احکام اینترنتی و درخواست نام کاربری و رمز عبور تکمیل و ارائه کنید.

حالا شما باید نسبت به درخواست صدور نام کاربری و رمز عبور اقدام نمایید. زیرا برای ارسال اینترنتی لیست بیمه بدون مراجعه ی حضوری نیاز به این نام کاربری و رمز عبور دارید.

حالا کارکنان می توانند با تکمیل برگه های مربوطه و در دست داشتن مدارک شناسایی به واحد نامنویسی شعبه بیمه تامین اجتماعی یا کارگزاری مربوطه مراجعه ، و نسبت به ثبت نام در کد کارگاهی جدید اقدام کنند.

پس از این ٬کارکنانی که در هنگام بازرسی اولیه در لیست گزارش بازرس درج شده باشند باید به شعبه تامین اجتماعی مراجعه و با ارائه ی مدارک خود ( شناسنامه و کارت ملی) اقدام به نام نویسی نمایند. به هر یک از این کارکنان یک کند بیمه اختصاص 8 رقمی تعلق می گیرد.

البته چنانچه فرد بیمه شده از قبل دارای کد بیمه باشد، همان کد قبلی برای وی منظور می شود و بعد از نام نویسی، در زمره کارکنان ثبت نام شده در کارگاه جدید قرار می گیرد. در صورتی که فرد قبلاً بیمه شده باشد، همان کد قبلی به وی تعلق می گیرد.

هر کدام از کارکنان باید فرم اطلاعات که یک قطعه عکس پرسنلی روی آن درج شده است را به تایید کارفرما برساند.

بعد از انجام مراحل ثبت نام کد کارگاهی و نام نویسی کارکنان، لازم است در اولین مهلت قانونی مقرر نسبت به ارسال لیست بیمه ی کارکنان اقدام نمایید. به این نحو که می توان با در دست داشتن نام کاربری و رمز عبور، به سایت سازمان تامین اجتماعی به آدرس samt.tamin.ir مراجعه و نسبت به ارسال لیست بیمه ماهانه اقدام کنیم.

سایت سازمان تامین اجتماعی یک واسط است که فایل های ایجاد شده بیمه ماهانه کارگاه را دریافت، بررسی و تایید می کند و در نهایت پرداخت ها را ثبت و جزو سوابق بیمه ای کارگاه و کارکنان منظور می نماید. با مراجعه به این سایت، که درگاه مهم ارتباطی کارفرما و شعبه ی تامین اجتماعی است، در هر لحظه می توانیم نسبت به مشاهده ی سوابق بیمه ای کارگاه و کارکنان و لیست های بیمه ی ماهانه ی ارسال شده مطلع شویم.

ارسال اینترنتی لیست بیمه تامین اجتماعی(راهنمای جامع تصویری)


آموزش نحوه ارسال اینترنتی لیست بیمه

در صورتی که لیست بیمه ماهیانه خود را بصورت حضوری به شعبه تامین اجتماعی و کارگزار ها ارائه می کنید کافی است دو فایلی که توسط نرم افزار ایجاد شده را بر روی سی دی یا دی وی دی رایت کرده و به شعبه مربوطه تسلیم کنید و فیش حق بیمه خود را اخذ نمایید.

و در صورتی که رمز ارسال لیست اینترنتی را دریافت کرده اید، بعد از تهیه دیسکت توسط نرم افزار(برنامه)، مراحل زیر را انجام دهید:

برای ارسال لیست بیمه ابتدا با وارد شدن به سایت www.samt.tamin.ir نام کاربری و گذرواژه خود را مطابق عکس زیر وارد کنید.


ارسال لیست بیمه توسط کارفرما

پس از ورود به صفحه جدید گزینه ( عملیات لیست بیمه ) را انتخاب کنید.سپس زیر همین گزینه ٬ گزینه ( بارگذاری لیست بیمه ) را انتخاب کنید.


راهنمای تصویری ارسال لیست کارفرما

سپس صفحه ای مطابق عکس زیر پیش روی شما قرار می گیرد که شما باید پس از انتخاب نام کارگاه خود، در ابتدا فایل dbf و یا txt اطلاعات کارگاه و در بخش بعد فایل اطلاعات ماهیانه بیمه شدگان را از مسیر ذخیره شده انتخاب و دکمه بارگذاری را کلیک نمایید.


ارسال حق بیمه

حالا شما وارد صفحه ای می شوید که اطلاعات فایل کارگاه بارگذاری شده را نمایش می دهد و در بخش پایین آن با کلیک بر روی دکمه (اطلاعات بیمه شدگان)، اطلاعات موجود در فایل بیمه شدگان نمایش داده میشود.

ارسال حق بیمه کارفرمایان

از منوی عملیات لیست بیمه، گزینه مشاهده فهرست لیست ها را انتخاب نمایید.

ارسال اینترنتی حق بیمه

در صفحه ای که مشاهده می کنید اگر وضعیت درخواست در حالت تایید نهایی بود در بخش انتهای جدول روی علامت ذره بین کلیک کنید.

لیست حق یبمه

مشخصات لیست برای شما قابل مشاهده است و در پایین مشخصات گزینه دریافت برگ پرداخت را انتخاب کنید. اندکی به بخش پایین صفحه بروید. برگ پرداخت مربوط به لیست ارسالی را مشاهده خواهید نمود. با کلیک بر نسخه چاپی آن را انتخاب کنید. برگ پرداخت (فیش حق بیمه) در فرمت فایل pdf قابل دانلود است. در این مرحله می توانید فایل مربوطه را پرینت بگیرید و حتما شناسه پرداخت را یادداشت نموده و به صورت غیر حضوری از طریق آدرس زیر حق بیمه خود را پرداخت کنید:

https://sep.shaparak.ir/privateipg/tamin

پیامد های عدم تعیین مهریه در ازدواج (نکاح) دائم-بخش دوم



قابل ذکر است که بیمه تامین اجتماعی نرم افزاری جهت ارسال لیست حق بیمه طراحی کرده است که خدمات زیر را به شما ارائه می دهد.

  • امکان کاهش میزان خطای انسانی و جلوگیری از عواقب مربوط به آن
  • ارسال حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی در حداقل زمان ممکن
  • نرم افزار رسمی این سازمان و تایید شده توسط دولت
  • قابل استفاده برای تمامی شرکت ها و کارفرمایان عزیز
  • تهیه لیست کامل با اطلاعات دقیق و تحویل آن در لوح فشرده به سازمان بیمه
  • امکان save کردن خروجی نرم افزار و آپلود مستقیم آن در سازمان بیمه تامین اجتماعی
  • ظاهر مناسب و کارکرد آسان برنامه

برای دانلود این نرم افزار روی لینک کلیک کنید.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ebcom.ewano

آیا جهل به قانون(ندانستن قانون) رافع مسئولیت کیفری است؟‎بخش اول-همراه با فایل صوتی مقالات

برای راهنمایی نصب و ثبت نام در این نرم افزار فیلم زیر را مشاهده کنید.

شرح نحوه ی وصول مهریه همراه با نمونه دادخواست - بخش اول






نظرات کاربران