دراین پست به بیان ماده 281 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 و ماده 660 قانون تعزیرات 75 و ماده 553 قانون تجارت سال 1311 و مواد 88 تا 90 قانون مجازات جرایم نیروهای مسلح مصوب 1382 دررابطه با سرقت نظامیان خواهیم پرداخت.
قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲:
ماده ۲۸۱ـ راهزنان، سارقان و قاچاقچیانی که دست به سلاح ببرند و موجب سلب امنیت مردم و راه ها شوند محاربند.
قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب ۱۳۷۵:
ماده ۶۶۰ـ هر کس بدون پرداخت حق اشعاب آب و فاضلاب و برق و گاز و تلفن مبادرت به استفاده غیر مجاز از آب و برق و تلفن و گاز و شبکه فاضلاب نماید، علاوه بر جبران خسارت وارده، به پرداخت جزای نقدی از یک تا دو برابر خسارت وارده محکوم خواهد شد . چنانچه مرتکبین از مامورین شرکت های مذکور باشد، به حداکثر مجازات محکوم خواهد شد
قانون تجارت مصوب ۱۳۱۱:
ماده ۵۵۳ ـ اگر اقوام شخص ورشکسته بدون شرکت مشارالیه اموال او را از میان ببرند یا مخفی نمایند یا پیش خود نگاه دارند به مجازاتی که برای سرقت معین است محکوم خواهند شد.
قانون مجازات جرایم نیروهای مسلح مصوب ۱۳۸۲:
ماده ۸۸ ـ هر نظامی که اسلحه و مهمات و مواد منفجره متعلق به دولت یا در اختیار دولت را سرقت نماید به حبس از دو تا ده سال محکوم می شود.
ماده۸۹ـ هر نظامی که وسائل و لوازم نظامی (غیر از سلاح و مهمات و مواد منفجره) و وجوه و اجناس یا اشیاء متعلق به دولت یا آنچه در اختیار نیروهای مسلح است را سرقت نماید به حبس از یک تا پنج سال محکوم می گردد.
ماده۹۰ـ هر گاه بزه های ارتکابی مذکور در مواد (۸۸) و (۸۹) این قانون در موقع اردوکشی یا ماموریت آماده باش رزمی یا عملیات رزمی یا در منطقه جنگی باشد یا سرقت آن در ماموریت محوله یگان، موثر و در آن ایجاد اخلال نماید و یا یک یا چند نفر از آنان در حین سرقت حامل سلاح ظاهر یا مخفی باشند یا حرز را شکسته باشند مرتکبان به حبس از سه تا پانزده سال محکوم می گردند
سلام....به طور کلی در قوانین ما سرقت یا عادیه یا حدی و تحت شرایطی خاص ممکنه مجازات این سرقتها تشدید پیدا کنه .
نظرات کاربران