نمونه شکواییه کیف قاپی

نمونه شکواییه کیف قاپی

در صورتی که مورد کیف قاپی قرار گرفته اید می بایست به کلانتری یا دادسرای محل یا دادگاه کیفری وقوع جرم مراجعه نموده و شکایت خود را به صورت کتبی ارائه دهید. پس از این مرحله کلانتری یا دادسرای مربوطه پرونده را به دادگاه کیفری ارسال خواهد نمود

و سپس به دنبال جمع اوری ادله و یا مدارکی از صحنه جرم باشید برای مثال اگر در نزدیکی صحنه جرم دوربین مدار بسته ای موجود بوده است می توانید از تصاویر ظبط شده توسط دوربین مدار بسته برای کمک به پلیس و شناسایی مرتکب جرم استفاده نمایید . هم چنین شهادت شهودی که در صحنه جرم حضور داشته اند می تواند کمک زیادی به شما دررسیدگی سریع تر به شکایتتان نماید .

ماده ۶۵۷ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات در این زمینه مقرر می دارد :

هر کس مرتکب ربودن مال دیگری از طریق کیف زنی جیب بری و امثال آن شود به حبس از یک تا پنج سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

گاهی ممکن است کیف قاپ علاوه بر کیف قاپی، مرتکب آزار و اذیت قربانی (مجنی علیه) نیز بشود یا به وسیله اسلحه وی را تهدید نماید طبق ماده ۶۵۲ همین قانون، مجازات مرتکب تشدید شده و به سه تا ده سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده و در صورتی که این آزار و اذیت منتهی به ورود صدمه به قربانی گردد حداکثر مجازات یعنی ده سال حبس را برای ایشان در پی خواهد داشت.